Artiesten 2023

Deze straffe artiesten brengen je deze zomer in Koksijde hun grootste hits begeleid door het Antwerp Philharmonic Orchestra. Gegarandeerd genieten van de eerste tot de laatste seconde.

Mark King (Level 42)​

Mark King maakt in de jaren ’80 grote furore met zijn speciale slap-techniek en scoorde met zijn band Level 42 wereldhits als ‘Lessons In Love’, ‘Running In The Family’ en ‘Love Games’. 

Lees verder >>

Meermens

Meermens is de winnaar van de talentenwedstrijd van Night of the Proms Summer Edition. Hij brengt cabaret, comedy, maar vooral ‘intieme levenslessen in een akoestisch jasje’. Muziek die ontspant, beweegt en mensen meeneemt op een bestemmingsloze reis richting morgen.

Lees verder >>

Johnny Logan

Johnny Logan en Night of the Proms zijn een match made in heaven. Zijn muziek leent zich uitstekend voor een klassiek orkest. Dat wordt muzikaal genieten!

Lees verder >>

Mama's Jasje

2020 was het jaar van de grote comeback van Mama’s Jasje en zijn frontman-zanger Peter Vanlaet. Zo is er de succesvolle passage in het televisieprogramma ‘Liefde Voor Muziek’ en is het album ‘30 jaarDe Jaren Van Verstand‘ goed voor platina.

Lees verder >>

Sandra Kim

Sandra Kim is met ‘J’aime La Vie‘ de jongste winnares ooit van het Eurovisiesongfestival. Ze is pas 13 jaar als ze ons land in 1986 de allereerste (en ook enige) overwinning op het Eurovisiesongfestival schenkt.

Lees verder >>

Laura Tesoro

Laura Tesoro breekt door dankzij haar deelname aan de derde editie van ‘The Voice van Vlaanderen‘ in 2014. In 2016 haalt ze namens ons land een mooie tiende plaats op het Eurovisiesongfestival met het nummer ‘What’s The Pressure‘.

Lees verder >>

Matteo Bocelli

Matteo Bocelli’s doorbraak komt er in 2018. Hij brengt dan samen met zijn vader het duet ‘Fall On Me’ uit. 

Lees verder >>

Peter Van de Veire

Peter Van de Veire neemt als presentator de fakkel over van Bart Peeters. 

Lees verder >>