Stay safe

Op zoek naar bijkomende informatie? Stuur ons een bericht via het onderstaande formulier. Het team van Night of the Proms Summer Edition in Koksijde neemt graag de tijd om op je berichten te antwoorden.

Draag een mondmasker
Het is verplicht om tijdens je bezoek aan onze zaal een mondkapje te dragen. Zet zodra je in de buurt van de zaal komt of vanaf het ogenblik dat het druk wordt op straat je mondmasker op. Het is verder verplicht om de hele duur van het concert of de voorstelling je mondmasker te dragen.

Hou 1,5 meter afstand
De basisregel is om op elk moment anderhalve meter afstand te houden van mensen die niet in je bubbel zitten. Hou in de zaal ook de zogenaamde ‘bubble seats’ vrij zodat afstand tussen de verschillende bubbels kan worden gerespecteerd.

Alleen cashless betalen is mogelijk
Alle betalingen gebeuren cashless in de zaal. Ook drankjes en snacks kan je cashless afrekenen. 

Ontsmet je handen
Maak gebruik van de handgelverdelers die op verschillende plaatsen in de zaal zijn opgesteld. Hierdoor vermijd je om zelf ziek te worden, maar bescherm je ook andere bezoekers.

Blijf thuis als je ziek bent
Het is niet fijn om het evenement waar je had naar uitgekeken te moeten missen, maar als je ziek bent of je ziek voelt, blijft dan thuis. Op die manier bescherm je de andere bezoekers.

Geen lockers, geen grote handtassen
Onze lockers zijn om veiligheidsreden niet beschikbaar. Dit betekent dat als je een grote handtas of rugzak meebrengt je die nergens kan opbergen en dus de zaal niet in kan. Vermijd de teleurstelling en laat grote handtassen, rugzakken en andere spullen thuis.

Installeer de tracing app
Bescherm jezelf en anderen door de officiële Belgische tracing app op je smartphone te installeren. De app is gratis en helpt om de verspreiding van corona te vertragen. Lees meer